Over RemoteCam

Remotecam.nl is opgericht door een aantal mensen met ruime ervaring in de beveiligingsmarkt (CCTV). Meer en meer kregen wij de vraag van onze relaties om in combinatie met de camera's een systeem te leveren wat efficiënt is, flexibel qua uitbreidingen/aanpassingen maar bovenal zeer eenvoudig in gebruik en overal toegankelijk, en vanzelfsprekend betaalbaar voor iedereen!!
Met Remotecam.nl bieden wij u ‘24/7 altijd en overal" een veilige en betrouwbare weergave en beeldopslag van uw camerabeelden. Wij bieden een plug & play oplossing die zowel voor bedrijven als particulieren eenvoudig toe te passen is.

 

Binnen enkele stappen uw online camerabeveiliging opzetten.

 

 

Remotecam.nl brengt professionele camerabeveiliging en IP Camera's binnen handbereik van bedrijven en particulieren. In combinatie met deze IP camera's bieden wij een gebruiksvriendelijke "plug & play dienst" voor beveiliging van uw bedrijf, huis, winkel, terrein, etc. Remotecam is volledig online toegankelijk. Hierdoor kan de gebruiker via een pc/laptop, tablet of smartphone met een internetverbinding live-, en opgenomen beelden bekijken zonder dat externe hard-, en software benodigd is om deze beelden te bekijken.

Een van de vele mogelijkheden is o.a. het ontvangen van een sms-bericht of e-mail ter signalering van verdachte situaties.

Met Remotecam heeft u dus geen lokale hardware nodig om beelden op te slaan, waardoor ook geen extra investeringen hierin benodigd zijn. Zo is onze toepassing ook zeer geschikt voor ondernemingen met meerdere vestigingen. Het enige wat de gebruiker nodig heeft is een IP camera en een breedbandverbinding.

 

 

 

 

       
Remotecam Oplossing  


Betrouwbare partner

Remotecam levert een betrouwbare en complete dienstverlening. Naast IP camera's en 24/7-monitoring van deze camera’s, bieden wij een veilige en betrouwbare omgeving voor uw beeldopslag. Wij garanderen voldoende opslag capaciteit zodat wij u een flexibele en schaalbare dienst kunnen leveren. Daarnaast bieden we de eindgebruikers uitgebreide support om zo ook de werking van ons systeem en de kwaliteit van de beelden zo goed mogelijk te waarborgen. We maken met name gebruik van het merk Axis, Hikvision en Panasonic. De kennis, ervaring en met name kwaliteit van deze beide merken zijn voor ons van doorslaggevend belang geweest om de keuze hiervoor te maken. maken.